Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanavond toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Brandweer bevrijdt hond uit duiker Groede

Toegevoegd: 24-04-2021, 14.50 uur
Na een half uur kreeg de brandweer het dier los.
Na een half uur kreeg de brandweer het dier los.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Remi Mesu

GROEDE -  De brandweer heeft zaterdagochtend in Groede een hond uit een duiker gehaald. Het dier was in de buis gekropen en kwam daar niet meer weg.


De brandweer van de post Breskens rukte rond 07:45 uit toen er een melding binnen kwam van een hond die bij de Kruisdijkweg in een duiker onder de weg was gekropen. De hond Rex was vast komen te zitten in de buis en kreeg zichzelf niet meer los.

Eenmaal ter plaatse werd de hond na een half uur werk door de brandweermannen uit zijn benarde positie bevrijd. Toen het dier uit de duiker was gehaald kreeg de hond een lauwe douche van de brandweer om bij te komen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-4-2021 om 09:01)
Anouk waar is je hond nu gebleven dan ,gelukkig is deze hond wel op tijd gered hoop dat het goed gaat met deze hond,daarom lopen onze hondjes nooit los
Peter (25-4-2021 om 09:48)
Toch goed dar GSM’s bestaan anders was die hond vast verdronken; als je eerst nog opzoek moet naar een vaste lijn of telefooncel.....
Dierenarts (24-4-2021 om 20:13)
Anouk den boer let een beetje op je hond
anouk den boer (24-4-2021 om 18:10)
mijn hond is te water geraakt
Johan (24-4-2021 om 17:34)
Jachthond die achter een konijn / haas aan zat?
Cookie-instellingen beheren