Weerbericht:
Vrij koud. Overdag af en toe regen, in Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandende houtkachel komt van de muur af in Breskens

Toegevoegd: 25-04-2021, 10.17 uur
De brandweer bracht de kachel naar buiten om daar de resten te blussen.
De brandweer bracht de kachel naar buiten om daar de resten te blussen.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Remi Mesu

BRESKENS - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een brandende houtkachel in Breskens. De kachel was van de muur gekomen en daardoor in de brand gevlogen.


De brandweer van Breskens kreeg rond 22.00 uur de melding van de brandende houtkachel binnen. In de woning aan de Boeg was de kachel van de muur van gevallen.

De brandweermannen hebben de kachel buiten gebracht en de vuurresten afgeblust. Hierop kon eenheid weer terugkeren richting de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (26-4-2021 om 08:46)
Wat fijn dat de brandweer snel ter plekke kon zijn! Gelukkig konden ze snel gewaarschuwd worden dmv een GSM
Mart (26-4-2021 om 08:34)
Help mijn man is klusser. Weer een schoolvoorbeeld van hoe het niet moet. Eigenlijk zouden zulke apparaten door een erkend installateur aangelegd en goedgekeurd moeten worden. Dit had zeer grote gevolgen kunnen hebben en mensenlevens kunnen kosten. Wat ik mij ook afvraag, wie draait er op voor de kosten en dekt de verzekering deze schade? Dit is namelijk geen overmacht maar puur onkunde.
Hendrik (25-4-2021 om 12:16)
Misschien eens nadenken over centrale verwarming? Een stuk veiliger en ook warm.
son (25-4-2021 om 12:06)
plastic pluggen gebruikt vraag ik mij dan af?? die smelten natuurlijk een beetje en dan komen de schroeven wel los te zitten... of gewoon slechte muur ?? vreemd hoor, bij mij is het (gelukkig) in 50 jr klussen, zoiets vreemds, nog nooit gebeurd...
Rick (25-4-2021 om 12:00)
Misschien plastic pluggen gebruikt?? Kunnen slecht tegen de warmte...
Cookie-instellingen beheren