Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 9 km

Man aangehouden voor mishandeling verkoper Middelburg

Toegevoegd: 25-04-2021, 11.17 uur
Man aangehouden voor mishandeling verkoper Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagmiddag een man aangehouden die in Middelburg een verkoper heeft mishandeld. De medewerker heeft een rode vlek op zijn hoofd overgehouden aan het incident.


De mishandeling vond plaats in een winkel op de Mortiereboulevard. Een 36-jarige Rotterdammer deelde de verkoper daar tot twee keer toe een kopstoot uit.  

Toen de agenten ter plaatse kwamen, is de man aangehouden. Het slachtoffer heeft bij de politie aangifte gedaan. Op zijn voorhoofd zat een rode vlek door de kopstoten. Het is niet bekend waarom de Rotterdammer de medewerker mishandelde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (27-4-2021 om 09:44)
@Marcel de Bruijn. Wat een onnozele opmerking zeg. Dat zegt heel veel over jouw fatsoen dat waarschijnlijk zeeeer ver te zoeken is. Misschien voel jij een kopstoot niet zo heel erg door die plaat die je voor je kop hebt.
Aanname (26-4-2021 om 18:46)
@peter helemaal mee eens. Je moet gewoon met je hoofd van een ander afblijven.
Ton (26-4-2021 om 14:54)
@Marcel de Bruijn vindt dit blijkbaar normaal gedrag gezien zijn reactie!! Ben wel benieuwd als hij tijdens zijn werk een kopstoot krijgt, vraagt hij aan meneer zeker of hij ook nog koffie wilt? Doe zelf effe normaal man, dit idiote gedrag mag hij straks aan de rechter gaan uitleggen!
Jtg (26-4-2021 om 09:35)
Ja toch Peter soms wel en soms niet ligt er maar net aan wie dienst heeft...
Marcel de Bruijn (25-4-2021 om 14:42)
Je geeft niet voor niets een kopstoot lijkt mij.
peter (25-4-2021 om 11:21)
Goed dat de dader gepakt is, doordat de politie snel gebeld kon worden met een GSM kon er gelukkig snel gehandeld worden. Tevens had men ook nog een foto kunnen maken van de dader met de GSM; zo help je de politie alleen nog maar meer en houden wij met zijn alle Nederland veilig! Je zou eventueel ook nog een video kunnen opnemen met de GSM wat dan weer als bewijslast kan dienen tijdens de zitting! Mooi man die moderne tijd!
Cookie-instellingen beheren