Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Buitenbrandjes Westdorpe en Ossenisse geblust

Toegevoegd: 25-04-2021, 22.12 uur
Het buitenbrandje bij de Zeedijk in Ossenisse. In Westdorpe woedde het brandje bij de Eteringen.
Het buitenbrandje bij de Zeedijk in Ossenisse.
© Foto: Brandweer Kloosterzande
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is zondagmiddag uitgerukt om buitenbranden te blussen bij de Eteringen in Westdorpe en de Zeedijk in Ossenisse.


Het brandje in Westdorpe woedde achter enkele woningen. Een stuk groen en enkele vuilcontainers raakten beschadigd. De brandweer van Westdorpe heeft het brandje geblust.

In Ossenisse woedde de brand bij een slootkant naast een veld aan de Zeedijk. Dit brandje werd rond 16.15 uur ontdekt en werd geblust door de blusploeg van de brandweerpost Kloosterzande.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (26-4-2021 om 08:42)
Je zou het maar tegenkomen als nietsvermoedende wandelaar.... Gelukkig kan je dan tegenwoordig snel de brandweer bellen met je GSM voordat straks heel Zeeland affikt!
Cookie-instellingen beheren