Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje naar ziekenhuis na ongeluk Colijnsplaat

Toegevoegd: 26-04-2021, 19.56 uur
Meisje naar ziekenhuis na ongeluk Colijnsplaat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Een 17-jarig meisje is zondagmiddag naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding op de Kortgeenseweg in Colijnsplaat.


Een 43-jarige automobilist uit Gorinchem verleende rond 16.45 uur geen voorrang een een 19-jarige automobilist uit Wissenkerke. Dat gebeurde toen de man uit Gorinchem de afrit had genomen vanaf de Oos-Westweg.

Bij de 19-jarige man zat een 17-jarig meisje uit Wissenkerke in de auto. Zij had pijnklachten en werd ter controle door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek ze geen letsel opgelopen te hebben.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (27-4-2021 om 02:11)
Misschien kan een vaste reaguurder van hier die er niet bij was naar de politie bellen en hun eens goed vertellen wat hier gebeurd was? Dat zou de politie een hoop werk schelen! Wellicht ook meteen even de rechter opbellen om te vertellen welke straf erop gelegd moet worden? Iets met 25 jaar gevangenis en TBS is vast wel voldoende? Zo helpen wij elkaar en houden wij Nederland schoon en veilig!
Cookie-instellingen beheren