Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanavond toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Brandweer rukt uit voor vastzittende duiven

Toegevoegd: 27-04-2021, 08.11 uur
In Zierikzee zat een duif vast bij een balkon aan de Regenwulpstraat.
In Zierikzee zat een duif vast bij een balkon aan de Regenwulpstraat.
© Foto: Brandweer Zierikzee
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Brandweerploegen zijn maandagmiddag in Middelburg en maandagavond in Zierikzee ingezet om vastzittende duiven te redden.


Bij restaurant Zanzi Diner bij de Markt in Middelburg zat de duif in een regenafvoer. Voor deze melding werd rond 16.25 uur de ladderwagen van de brandweerpost Stromenweg opgeroepen. Een brandweerman is met de ladderwagen naar boven gegaan en kon vervolgens de vogel bevrijden.

In Zierikzee zat een complex aan de Regenwulpstraat een duif vast tussen een schuifpui en een glazen Frans balkon. De brandweer werd rond 19.45 uur ter plekke gevraagd. Hier bleek de inzet van een bezem voldoende om de duif weg te jagen en zo de situatie op te lossen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren