Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Boete voor avondklok na achtervolging in Goes

Toegevoegd: 27-04-2021, 08.14 uur
Boete voor avondklok na achtervolging in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft maandagavond laat in Goes na een korte achtervolging een jongeman bekeurd voor het overtreden van de avondklok.


Agenten zagen de man lopen over de Koepoort. Bij het zien van de politie rende de man weg en probeerde hij zich te verstoppen achter een muurtje. De agenten wisten hem echter te lokaliseren en hielden hem staande.

De jongeman kreeg van de agenten een bekeuring voor het overtreden van de avondklok. Hij kwam weg met een waarschuwing voor het negeren van een stopteken en het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
robert van eenennaam (29-4-2021 om 15:45)
lol die zat verstopt achter het muurtje bij de ING bank wat een held hahahha
son (28-4-2021 om 16:46)
@peter bekennen doe je toch alleen als je fout ben dus ja straffen die handel, nu is deze gst gewoon de sjaak jammer dan geprobeerd en uitgegleden wat geeft dat nu toch? Geloof dat het daarom zo'n zooitje is in de maatschappij roeptoeteren en janken dat kennen de crimi's enz als de beste en nog meer janken als er een veels te lichte straf uitgedeeld wordt.
peter (28-4-2021 om 05:28)
Ja tuurlijk Cees en in de rechtzaal of bij een politie verhoor geeft u ook meteen toe natuurlijk, ookal heeft u het niet gedaan! Bekennen is om straf vragen!
Linda (27-4-2021 om 20:47)
Edwin echtpaar zeur kous dat je ben
Henk (27-4-2021 om 19:09)
Grote jongens ,iemand een loer draaien 2 dagen voor t'einde van de spertijd, hoe kan ik mijn arm bruin krijgen???
Cees (27-4-2021 om 15:21)
Niet zeuren. Je weet dat het niet mag. Als je een held ben, dan loop je niet weg.
Cookie-instellingen beheren