Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhanger op zijn kop in Vlaketunnel A58

Toegevoegd: 27-04-2021, 08.16 uur - Update: 27-04-2021, 15.36 uur
Aanhanger op zijn kop in Vlaketunnel A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHORE - Een rijbaan van de Vlaketunnel (A58) is maandag aan het einde van de middag enige tijd gestremd geweest vanwege een geschaarde aanhangwagen.


De aanhanger kantelde rond 17.10 uur op de rijbaan richting Vlissingen. De aanhanger, die werd getrokken door een personenauto, kwam vervolgens op zijn kop tot stilstand. Bij het ongeluk bleek niemand gewond te zijn geraakt maar wel moest de rechter rijstrook in de tunnel worden afgesloten omdat er hout op de weg lag.

Volgens de politie ontstond er bij het ongeval behoorlijk wat schade. Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plekke om te takelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (27-4-2021 om 08:28)
Dit was op de rijbaan richting Vlissingen, heb hier namelijk voor in de file gestaan richting huis. De Ibiza in kwestie zat in ieder geval goed in de kreukels, wellicht dat de hoeveelheid hout hiervan de oorzaak is?!
Cookie-instellingen beheren