Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanavond toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Motorrijder onderuit Nieuwe Postweg Tholen

Toegevoegd: 27-04-2021, 09.36 uur
De motorrijder hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De motorrijder hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - De ambulancedienst heeft zich maandagavond in Tholen ontfermd over een motorrijder die ten val was gekomen bij de Nieuwe Postweg (N286).


Het slachtoffer reed samen met twee andere motorrijders over de Nieuwe Postweg (N286) toen het rond 19.50 uur misging. De motorrijder kwam door onbekende oorzaak eenzijdig ten val. Voor het slachtoffer, een 22-jarige man uit Steenbergen, werd vervolgens een ambulance gewaarschuwd.

De ambulancedienst heeft de motorrijder onderzocht maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. Een familielid heeft hem opgehaald. De motor raakte bij de botsing beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mercedes (28-4-2021 om 11:50)
Jammer dat er altijd mensen zijn die bij een ongeluk altijd commentaar leveren en precies weten hoe het gebeurd is. Hou je commentaar voor je, zwijg als je niet weet hoe iets is gebeurd is, je kwets daar slachtoffers mee. Misschien een tip voor je: ga als verslaggever aan het werk bij een roddelblad !!
John (28-4-2021 om 10:09)
Ja als het testosteron hoger is dan het talent dan ga je tegen de vlakte. Jammer maar afvegen, oppoetsen en opnieuw proberen met iets lagere snelheid
ger (27-4-2021 om 13:20)
sja het is weer bromvliegentijd, ding met blaaspuppe uut de schure en blazen maar, hoor ze van verre aankomen en als ze voor langs komen is het geen 60 per uur zoals het hoort hier op het weggetje. en dan is het soms huilen als de omstandigheden op de weg net iets meer vaardigheden vraagt...
Cookie-instellingen beheren