Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Hulpdiensten rukken uit voor onwelwordingen Kloosterzande

Toegevoegd: 27-04-2021, 09.39 uur
Hulpdiensten rukken uit voor onwelwordingen Kloosterzande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE - De brandweer, de politie en de ambulancedienst zijn vanochtend vroeg toegesneld nadat in een woning in Kloosterzande twee personen onwel waren geworden.


Bij de hulpdiensten werd rond 06.30 uur gemeld dat in een huis aan het Oosthof twee mensen niet lekker waren. Vervolgens werden de politie, twee ambulanceteams en een brandweerploeg op pad gestuurd. De brandweer van Kloosterzande deed ter plekke metingen maar volgens de politie werden geen bijzondere waardes gemeten.

De twee personen werden door de ambulancedienst onderzocht. Uiteindelijk werd één van de twee, een bewoner, per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
[email protected] (28-4-2021 om 07:08)
Wat vreemd van onwel worden in e huis misschien iets aan laten staan i.v.m. het warme weer
Cookie-instellingen beheren