Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Moeder en zoon mishandeld, bedreigd en aangereden

Toegevoegd: 27-04-2021, 11.38 uur
Moeder en zoon mishandeld, bedreigd en aangereden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Twee personen uit Sluiskil zijn aangehouden nadat zondagmiddag in die plaats twee personen waren mishandeld en bedreigd. Eén van de twee zou ook nog zijn aangereden, mogelijk opzettelijk.


Zondag verschenen volgens de politie rond 13.00 uur vier personen in de tuin van een woning aan de Herautstraat in Sluiskil. Een vrouw ging naar buiten en probeerde vervolgens een vechtpartij tussen de vier en haar zoon in de kiem te smoren. De vrouw kreeg echter een vuistslag in haar gezicht en omdat haar zoon haar wilde beschermen tegen nog een aanval, sprong hij voor zijn moeder. Hierop werd hij geslagen en geschopt.

“De vier mannen uitten bedreigingen en op een gegeven moment wilden zij weer wegrijden. De vrouw liep op dat moment voor de auto waar de daders in aangekomen waren, de bestuurder reed door en de vrouw belandde op de motorkap van de auto, ze kwam ten val toen de auto afremde”, zo vertelt de politie. Na het incident werd de politie gebeld. Agenten kwamen ter plaatse en hoorden getuigen. De twee slachtoffers lieten zich onderzoeken door een arts in de huisartsenpost. Zij liepen allebei letsel op als gevolg van de aanval. Ze deden aangifte en er werd een onderzoek gestart.

Maandagmorgen vroeg werd een 20-jarige inwoner van Sluiskil aangehouden als verdachte. Hij werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex overgebracht en zit nog vast. Vanochtend werd een 17-jarige jongen uit Sluiskil gearresteerd als tweede verdachte. Hij is voor verhoor naar een politiebureau gebracht.

Volgens de politie ligt de aanleiding voor het incident vermoedelijk in een financieel conflict tussen één van de slachtoffers en de daders. Meer aanhoudingen in de zaak worden volgens de politie, die nog op zoek is naar getuigen, niet uitgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ Peter Quest (27-4-2021 om 20:43)
Als je 5 barkie gepoft heb, komen ze er soms om. Net als bij de belastingdienst, betaal je niet, komen ze er vanzelf wel om, broer
Mark (27-4-2021 om 19:48)
Ik hoop ten harte dat de Politie nu voor 1x wel hun werk doen
Jtg (27-4-2021 om 19:22)
Actie, reactie klopt helemáál mbt verdachte Peter en mbt OM, politie en Ovj waakzaam en dienbaar geld is maar bijzaak Marcel;)
Timsalabim (27-4-2021 om 17:47)
Peter dat allemaal niet waar wat u zegt; uw ongefundeerde relaas begint al met een en al aannames en gaat daarna verder over het OM wat in uw ogen niet capabel en corrupt is. Ze zouden u moeten vervolgen voor smaadschrift in mijn optiek... Wat denkt u wat voor mensen bij het OM en justitie werken? Probleemjongeren die via een traject zijn opgeklommen tot jurist OvJ en rechter?
Peter Quest (27-4-2021 om 15:42)
Er zijn vaak meerdere oorzaken in dit soort gevallen. Maar ja, de eerste die aangifte doet gaat gelijk krijgen. Waarheidsvinding, daar doen ze niet aan. Aan verder onderzoek dus ook niet. Dus er is al een schuldige en een veroordeelde. Zo werkt dat in Nederland. Ik zou zeggen, ga eerst eens even lekker op je gemak onderzoek doen. Nogmaals, dit soort gebeurtenissen heeft vaak meerdere oorzaken en daar kan diegene die aangifte heeft gedaan in een aantal situaties best wel eens een grote oorzaak gespeeld hebben. En zet ze dan beide maar eens voor de rechter of verhoor ze beide maar eens. Want eenzijdig verhoren ka iedereen.
Marcel de Bruijn (27-4-2021 om 12:16)
Het draait tegenwoordig alleen nog maar om geld.
Cookie-instellingen beheren