Weerbericht:
Opklaringen, geleidelijk toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Moeder en zoon mishandeld, bedreigd en aangereden

Toegevoegd: 27-04-2021, 11.38 uur
Moeder en zoon mishandeld, bedreigd en aangereden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Twee personen uit Sluiskil zijn aangehouden nadat zondagmiddag in die plaats twee personen waren mishandeld en bedreigd. Eén van de twee zou ook nog zijn aangereden, mogelijk opzettelijk.


Zondag verschenen volgens de politie rond 13.00 uur vier personen in de tuin van een woning aan de Herautstraat in Sluiskil. Een vrouw ging naar buiten en probeerde vervolgens een vechtpartij tussen de vier en haar zoon in de kiem te smoren. De vrouw kreeg echter een vuistslag in haar gezicht en omdat haar zoon haar wilde beschermen tegen nog een aanval, sprong hij voor zijn moeder. Hierop werd hij geslagen en geschopt.

“De vier mannen uitten bedreigingen en op een gegeven moment wilden zij weer wegrijden. De vrouw liep op dat moment voor de auto waar de daders in aangekomen waren, de bestuurder reed door en de vrouw belandde op de motorkap van de auto, ze kwam ten val toen de auto afremde”, zo vertelt de politie. Na het incident werd de politie gebeld. Agenten kwamen ter plaatse en hoorden getuigen. De twee slachtoffers lieten zich onderzoeken door een arts in de huisartsenpost. Zij liepen allebei letsel op als gevolg van de aanval. Ze deden aangifte en er werd een onderzoek gestart.

Maandagmorgen vroeg werd een 20-jarige inwoner van Sluiskil aangehouden als verdachte. Hij werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex overgebracht en zit nog vast. Vanochtend werd een 17-jarige jongen uit Sluiskil gearresteerd als tweede verdachte. Hij is voor verhoor naar een politiebureau gebracht.

Volgens de politie ligt de aanleiding voor het incident vermoedelijk in een financieel conflict tussen één van de slachtoffers en de daders. Meer aanhoudingen in de zaak worden volgens de politie, die nog op zoek is naar getuigen, niet uitgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wtf (1-5-2021 om 12:30)
Pietje puck dus volgens jou lopen er alleen maar criminelen rond in Nederland en de gewone burger doen alle taakstraffen en zitten in de bak. Omdat jij in jou gedachte onschuldig bent wil niet zeggen dat je dat ook echt bent. De mensen die de straffen opleggen hebben meestal langer op school gezeten dan jij en die weten ook echt wel waar ze het over hebben maar goed dat jij niet op de stoel van een rechter zit dan zou de wereld helemaal naar de kk gaan ben ik bang
Jwt (28-4-2021 om 19:07)
Pietje puk bedankt voor je bijdrage kan je met feiten komen mvg OM en politie waakzaam en dienbaar.
Pietje Puk (28-4-2021 om 15:04)
@Timsalabim Sorry, hebben zelf meegemaakt hoe het OM en Justitie werkt, schuldigen worden vrij gesproken en onschuldigen krijgen straffen opgelegd. Wij laten nu al meer dan 2 jaar onderzoek doen naar politie rechters en OM, iets wat maar een jaar mag duren. Enigste wat je van die corrupte zooi krijgt is wantrouwen tegen politie en haat tegen OM en justitie. Durf te wedden dat de vrouw dalijk aangeklaagd wordt door stel zielige figuren, en veroordeeld wordt omdat ze zelf voor die voor die auto is gaan staan.
Wim (28-4-2021 om 07:22)
Gelukkig alle 4 gepakt wat schandalig om zo te keer te gaan tegen de moeder en daarna nog geprobeerd die vrouw aan te rijden en de zoon in gevecht met die andere jongens wat zou nu de aanleiding geweest zijn voor dit gevecht, ben benieuwd wat er hierna bij de rechter de uitspraak wezen zal
Mijn mening (27-4-2021 om 21:57)
Hoogste tijd om dat gajes een lesje respect te geven of 24 maanden dienstplicht. En Peter of simsalabim: ik deel wederom jou mening niet.
Linda (27-4-2021 om 20:45)
Peter heeft gelijk simsalabim
Cookie-instellingen beheren