Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 417 km

Brandweer rukt uit voor jerrycan op strand Breskens

Toegevoegd: 27-04-2021, 15.30 uur
Inmiddels is de jerrycan afgevoerd naar een veilige locatie.
Inmiddels is de jerrycan afgevoerd naar een veilige locatie.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Op het strand bij Breskens is vanochtend een jerrycan aangetroffen met daarin een onbekende vloeistof. De brandweer heeft de jerrycan veiliggesteld.


De vondst van de jerrycan nabij de Promenade werd rond 10.20 uur gemeld. Nadat eerst de tankautospuit van de brandweerpost Breskens ter plekke was gestuurd, werd al snel ook de strandjeep van de brandweer gealarmeerd.

De brandweer heeft ter plekke metingen gedaan en uiteindelijk is de jerrycan naar een veilige locatie gebracht zodat deze verder onderzocht kon worden. Wat er precies in de jerrycan zat, is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linda (27-4-2021 om 20:42)
Piet paniek is weer langs geweest zeker
Joris (27-4-2021 om 17:07)
Jerrycannetje ruitensproeivloeistof valt overboord van een jachtje, paniek alom. Gewoon een bijdrage aan de brandweer om schone ruiten te krijgen op de ladderwagen.
Cookie-instellingen beheren