Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden in Middelburg

Toegevoegd: 29-04-2021, 08.34 uur
Een grijze Volvo botste bij de rotonde van de Torenweg met de Nieuwlandseweg op een fietser
Een grijze Volvo botste bij de rotonde van de Torenweg met de Nieuwlandseweg op een fietser
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een fietser is donderdagochtend aangereden door een auto in Middelburg. Het slachtoffer fietste op het fietspad bij een rotonde toen de bestuurder van de personenauto wilde afslaan. De fietser hoefde niet naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 07.20 uur op de rotonde bij de Torenweg en de Nieuwlandseweg. De fietster reed over het fietspad dat parallel aan de rotonde ligt toen de automobilist de afslag richting de Nieuwlandseweg nam. Bij het afslaan zag de bestuurder van de grijze Volvo de fietser over het hoofd waardoor de twee met elkaar botsten.

Voor het ongeluk kwamen twee eenheden van de politie ter plaatse om assistentie te verlenen. Ook kwam de Rapid Responder van de ambulancedienst naar de plek van het ongeluk om de fietser te verzorgen. De fietser hoefde echter niet naar het ziekenhuis te gaan. De fiets kon in een bestelbus geladen worden die was gekomen en het slachtoffer kon door een bekende naar huis worden gebracht. De bestuurder van de Volvo kon na het afleggen van een verklaring zijn weg weer vervolgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren