Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 121 km

Gewonde bij explosie autobedrijf Middelburg

Toegevoegd: 29-04-2021, 14.05 uur
Gewonde bij explosie autobedrijf Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een man is donderdagmiddag gewond geraakt na een ontploffing bij een autobedrijf in Middelburg. Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


De ontploffing gebeurde rond 13.30 uur toen de man bij het bedrijf aan de Grenadierweg aan het werk was bij een auto. Bij zijn werkzaamheden ontstond door een nog onbekende reden een explosie waarbij de medewerker verwondingen aan zijn gezicht opliep.

Voor het incident kwamen alle hulpdiensten ter plaatse bij de Grenadierweg. Het slachtoffer werd door de ambulancedienst met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.  De inspectie SZW gaat onderzoek doen naar het bedrijfsongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren