Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Politie treft hennepplanten aan na tip

Toegevoegd: 29-04-2021, 23.08 uur
Politie treft hennepplanten aan na tip
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft donderdagochtend tien hennepplanten aangetroffen in een woning in Goes. De agenten ontdekten de planten na een anonieme tip.


De recherche kreeg via meld misdaad anoniem een tip over een hennepkwekerij in een woning in Goes. Hier is samen met het hennepteam van de politie onderzochten de rechercheurs de tip waarop actie ondernomen werd.

In de woning troffen de agenten tien hennepplanten aan. Na een doorzoeking werd ook 106 gram gedroogde hennep gevonden in de woning.  Hierop is de bewoner aangehouden en naar het bureau gebracht voor verhoor.

Tijdens het verhoor bekende de verdachte volgens de politie het bezitten en telen van hennep. De officier van justitie besloot de verdachte niet te vervolgen maar een voorwaardelijk sepot op te leggen. Dit werd gedaan in verband met verschillende persoonlijke omstandigheden van de verdachte. 

De hennep is in beslag genomen en zal worden vernietigd. Als voorwaarde voor het sepot geldt dat de verdachte zich het komende jaar niet schuldig mag maken aan strafbare feiten. Doet de verdachte dat toch, dan kan die alsnog voor dit vergrijp vervolgd worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (30-4-2021 om 19:54)
zozo das een grote vangst .daar is zeker een heel arrestatie team op afgestuurd .en dan de grote drugsbazen laten lopen .maar ja je moet prioriteiten stellen he
Speeskeek (30-4-2021 om 14:57)
T.ie.n, lees 10 hele plantjes. Nuff said.
Nina (30-4-2021 om 12:23)
Wauw wel 10 hele planten goede vangst man pfffff
Cookie-instellingen beheren