Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanavond toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Persoon valt van paard op strand Nieuwvliet

Toegevoegd: 30-04-2021, 10.01 uur
Persoon valt van paard op strand Nieuwvliet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWVLIET - De ambulancedienst, de KNRM en de brandweer zijn donderdag aan het einde van de ochtend opgeroepen nadat iemand van een paard was gevallen bij Nieuwvliet.


Het slachtoffer viel rond 11.10 uur val het paard ter hoogte van strandpaviljoen De Boekanier aan de Zeedijk. Enkele minuten na de oproep van de ambulancedienst werd het kusthulpverleningsvoertuig van het KNRM-station Cadzand ter plaatse gevraagd om de ambulancemedewerkers te assisteren bij het vervoer over het strand.

De strandjeep van de brandweer werd rond 11.25 uur ook opgeroepen maar die werd uiteindelijk niet meer ingezet omdat de inzet van de KNRM voldoende bleek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren