Weerbericht:
Vandaag af en toe zon, een enkele bui en een stevige wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Overval op woning Sas van Gent

Toegevoegd: 30-04-2021, 15.33 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - In Sas van Gent heeft een man vanmiddag een woning overvallen. De politie is nog op zoek naar de dader. Hij ging er na de overval fietsend vandoor.


De overval vond rond 14.15 uur plaats bij de Papegeulestraat. De dader bedreigde de bewoner en ging er vervolgens op een fiets vandoor in de richting van het Bolwerk. Of er bij de overval iets is buitgemaakt, is nog niet bekend.

Na de melding gingen diverse politie-eenheden, waaronder ook hondengeleiders, ter plekke. Via Burgernet werd opgeroepen om uit te kijken naar een blanke man van circa 1.85 meter lang. De verdachte heeft zwart krullend haar, droeg en donkerkleurig mondkapje en had donkere kleding aan. De man had verder een muts op.

De politie heeft de verdachte voor zover bekend nog niet kunnen achterhalen. Tips zijn dan ook nog altijd welkom via 0900-8844 of bij spoed: 112.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (8-5-2021 om 10:29)
Wat raar in de Papegeulestraat of in de buurt van. Groot verschil. Op de foto's zie je de zijstraat. Hoe wil je dan mensen die mogelijk iets gezien hebben om hulp vragen.
Ineke (30-4-2021 om 15:55)
Iedereen is tegenwoordig in het donker gekleed met een mondkapje voor. Het enige waar je dan iets aan heb is een man van 1.85 'm die hard fietst. Voor de mensen die het is overkomen . Veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren