Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, zaterdag bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Persoon naar bureau na ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 30-04-2021, 18.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanmiddag iemand meegenomen naar het politiebureau na een aanrijding met letsel op de Paul Krugerstraat in Vlissingen.


Rond 17.15 uur vond een ongeluk plaats tussen een scooterrijder en een automobilist. Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. Een jongeman is door de politie meegenomen naar het bureau om daar een blaastest te doen. Een ander is met onbekende verwondingen door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

De beide voertuigen hebben bij het ongeluk schade opgelopen. Er is een bergingsbedrijf gewaarschuwd om de auto op te halen. Vanwege het ongeluk was de Paul Krugerstraat enige tijd afgesloten tussen de Industrieweg en de kruising bij de Keersluisbrug.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suus (10-5-2021 om 00:21)
@Grote Smurf: iets beter kijken en geen conclusies trekken ;-) Ter plaatse is direct rechts van de rijbaan een parkeerstrook, scooterrijdster reed gewoon op de rijbaan. Ik was kort na het ongeval daar aanwezig en weet dat de scooterrijder niet aan het rondscheuren was, maar dit betrof iemand die heel gewoon op de scooter op weg was van werk naar huis. @ger: zie het opvolgende bericht; de autobestuurder had teveel alcohol op Mocht hij geprobeerd hebben om daar in te halen, dan was dat al bij voorbaat een kansloze actie. Daar is de Paul Krugerstraat namelijk helemaal niet geschikt voor.
ger (2-5-2021 om 08:35)
@smurf voor mij ziet het er uit dat de auto geen geduld had en de scooter wild/wilder inhalen en daardoor deze de scooter geraakt heeft. En dan gaat de fantasie op hol, misschien heeft de autobestuurder wel een hele zware voet en daardoor veels te hard gereden??
Grote Smurf (30-4-2021 om 22:39)
Zo te zien wilde de scooterrijder de weg op gaan maar heeft de auto over het hoofd gezien en deze is er achter op geklapt. Als dit zo is dan heeft de automobilist hierdoor een groot probleem. Nu wil ik niet meteen zeggen dat dit weer zo'n aso scooterrijder is want iedereen maakt fouten maar het is wel algemeen bekend dat er in Vlissingen nog steeds af en toe groepsvormingen ontstaan. Jongeren met scooters en motorscooters die daar gaan rondscheuren. Dit gebeurt niet voordurend dus de politie kan er ook niet al te veel tegen doen helaas. Het zou mooi zijn als de politie eens wat meer bevoegdheid krijgt om undercover te werk te gaan. Dat zou een slimme zet zijn maar wie ben ik.
Joris (30-4-2021 om 20:03)
Golfje met grote velgen en donkere ruiten? Zie ze dagelijks racen op de Nieuwe Vlissingseweg/Sloeweg en begin A58. Soms met een Seat en een BMW erbij. Links en rechts inhalen met een 'sportief' geluid uit de niet-originele uitlaat. Is gewoon een groepje straatracers en de politie komt pas in actie als er iemand gewond op het asfalt ligt.
Cookie-instellingen beheren