Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanavond toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Vijf jaar cel geëist voor misbruiken dochters

Toegevoegd: 30-04-2021, 18.25 uur
Vijf jaar cel geëist voor misbruiken dochters
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 53-jarige M. L. uit Goes is vrijdag een gevangenisstraf van vijf jaar plus het betalen van twee keer 15.000 smartengeld geëist. De deels bekennende L. wordt ervan verdacht zijn twee dochters seksueel te hebben misbruikt. L. zou ook seks met de twee meisjes hebben gehad maar dat ontkent hij.


Het misbruik begon bij het oudste meisje in 1998 en duurde bijna tien jaar. Haar zus zou in 1997 een jaar lang zijn misbruikt. Volgens de verklaringen zou dat vrijwel wekelijks zijn gebeurd. Bij de politie had L. verklaard dat wat de beide meisjes hadden aangegeven inderdaad klopte, maar bij de behandeling van zijn zaak kwam hij hier op terug omdat hij destijds niet zou hebben geweten waarvan hij precies werd verdacht.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak..


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (1-5-2021 om 09:01)
die krijgt terecht een paar zware jaren. want in de bajes gelden wetten: van kinderen blijf je af. wie zich toch met die man gaat bemoeien -- praatje maken enz wordt gezien als mede dader.
jan (1-5-2021 om 08:56)
is dat het maximum?? die vrouwen hebben levenslang
Mijn mening (30-4-2021 om 20:52)
Aan z'n fluit te drogen hangen, vieze smeerpijp.
Zoals het hoort (30-4-2021 om 20:34)
Deze mensen verdienen maar 1 straf, en dat is levenslang. Deze zieke geesten mogen nooit meer vrijkomen.
Cookie-instellingen beheren