Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook brandweer krijgt kat niet uit boom Sluiskil

Toegevoegd: 30-04-2021, 21.39 uur
Ook de brandweer kreeg de kat niet naar beneden.
Ook de brandweer kreeg de kat niet naar beneden.
© Foto: Brandweer Sluiskil
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De brandweer is vrijdagmiddag uitgerukt vanwege een kat die in een boom in Sluiskil was geklommen maar er ogenschijnlijk niet meer uit durfde. Helaas leidde de inzet er alleen maar toe dat het diertje nog verder omhoog kroop.


De brandweer van Sluiskil werd rond 14.55 uur naar de Baljuwlaan gestuurd nadat melding was gemaakt over de kat. Omdat het dier steeds hoger klom en de ladder van de ploeg van Sluiskil niet meer hoog genoeg was, werd even later de hoogwerker van de Terneuzense brandweerpost Zuidlanstraat gealarmeerd.

Ook met behulp van de hoogwerker lukte het niet om de kat naar beneden te krijgen. Er zit nu niets anders op dan wachten. "We hebben het nog met een waterstraal geprobeerd, maar ook dat maakte weinig indruk. We hopen dat het dier zelf snel zelfstandig naar beneden komt", aldus de brandweer van Sluiskil op social media.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rachelle Block (1-5-2021 om 23:29)
@jsl totdat je zelf een probleem hebt, maar lost zichzelf wel op dan toch? Super brandweer, gelukkig wel een hart voor dieren :)
D.MM Witte (1-5-2021 om 07:34)
ook al eens gedacht ,,, Hoe krijg ik dat poesje er uit ? en uiteindelijk , Jawel daar was ze . Zonder de brandweer !
JSL (30-4-2021 om 23:04)
Sorry zeer sterk overdreven om hier 2 brandweerwagens voor laten komen. Dat beest komt vanzelf er uit hoor... heeft geen hoogtevrees of zo. De factuur voor de eigennaar dan belt hij niet meer voor deze onzin!!!
Kk (30-4-2021 om 22:30)
Die valt vanzelf wel uit de boom
Marina de Groene (30-4-2021 om 21:47)
Wel ja hoor, die komt er wel uit. Als ie honger of dorst krijgt.
Cookie-instellingen beheren