Weerbericht:
Vandaag af en toe zon, een enkele bui en een stevige wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Nog geen arrestatie voor woningoverval Sas van Gent

Toegevoegd: 01-05-2021, 08.24 uur
Een zoekactie naar de dader liep op niets uit.
Een zoekactie naar de dader liep op niets uit.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De politie heeft nog altijd niemand aangehouden bij de woningoverval gistermiddag aan de Papegeulestraat in Sas van Gent. Bij de overval werd een klein geldbedrag buitgemaakt, zo meldt de politie vanochtend.


Bij de woning werd rond 14.00 uur aangebeld door een man. Nadat de 68-jarige bewoonster open had gedaan, stapte de man naar binnen. Vervolgens eiste hij geld. Hierbij dreigde hij met een mes. De man ging er vervolgens met een klein geldbedrag vandoor. Hij fietste weg in de richting van het Bolwerk. Ondanks een oproep via Burgernet om naar hem uit te kijken en een zoekactie door agenten, werd de man niet meer aangetroffen. Ook later kon niemand worden gearresteerd voor de overval.

Het politie-onderzoek loopt nog en men zoekt daarom nog eventuele getuigen waarmee nog niet is gesproken. Agenten hebben ondertussen ook een buurtonderzoek gedaan. Tips zijn welkom via 0900-8844, het politie-WhatsApp-nummer 06-12207006 of anoniem via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (1-5-2021 om 19:38)
Wat een slemiel ben je dan. Werken voor je geld is te min? Deze vrouw blijft dit lang bij en zal zich nooit meer veilig voelen in haar huis.
carolina (1-5-2021 om 09:09)
politie doe je werk maak sas van gent eens een stukje veiliger aub!!!!
Cookie-instellingen beheren