Weerbericht:
Wolkenvelden, komende nacht van het zuidwesten uit enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Wielrenner en snorfietser gewond bij botsing

Toegevoegd: 01-05-2021, 21.33 uur - Update: 01-05-2021, 21.48 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Op het Slobberduins Rijwielpad tussen Koudekerke en Dishoek zijn zaterdagavond een wielrenner en een snorfietser gewond geraakt bij een botsing.


De twee kwamen rond 20.10 uur met elkaar in botsing. In eerste instantie werd als locatie de nabij gelegen Zwaanweg doorgegeven maar het ongeval bleek gebeurd te zijn op het fietspad tussen de Zwaanweg en de Westerscheldelaan. Na de melding werden twee ambulances, twee politie-eenheden, een traumahelikopter en een brandweerploeg opgeroepen. De traumahelikopter kwam uiteindelijk niet meer ter plekke.

Zowel de snorfietser als de wielrenner raakten gewond. De wielrenner is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de snorfietser zou met de ambulance naar de auto van een familielid zijn gebracht.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (2-5-2021 om 08:24)
bordjes helpen niet @gerrit, constante controle misschien maar daar hebben we in de NL geen centjes voor over. denk dat het om de snelheid gaat waarom mensen botsen de de EL fietsen moeten dan ook maar op 10/uur staan gaat ook niet gebeuren dus zoals bijna in heel de wereld 'overal regels' voor maar de mens heeft poep aan de arre mens maar ook gewoon ongelukjes blijven voorkomen.
Gerrit (1-5-2021 om 22:44)
Enorm irritant hoeveel brom/snor fietsers er dagelijks van dit fietspad en het fietspad tussen Dishoek -Zoutelande gebruik maken. Dat het voor hen niet is toegestaan om hier te brommen/snorren maakt voor hen kennelijk niets uit (of men kent de regels niet). Voor de komende zomermaanden zoutjes fijn zijn als er onderborden komen met “dus niet brommen” zoals je in andere provincies wel ziet op zg. Toeristische (niet verplichte) fietspaden! @veere.nl @staatsbosbeheer
Cookie-instellingen beheren