Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Sporenonderzoek fataal ongeluk Hulst afgerond

Toegevoegd: 02-05-2021, 04.16 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft halverwege de nacht het sporenonderzoek afgerond naar het dodelijke verkeersongeluk dat zaterdagavond laat plaatsvond op de Zoutestraat in Hulst.


Een auto met daarin twee personen belandde hier rond 22.50 uur naast de weg, waar een snelheidslimiet geldt van 80 kilometer per uur. De auto kwam op zijn kop tot stilstand in een sloot terecht en één van de twee inzittenden raakte bekneld. Deze persoon, volgens de politie de vermoedelijke bestuurder, overleed ter plekke. De andere inzittende zou passagier zijn geweest. Dit slachtoffer raakte lichtgewond, zo meldde de politie rond middernacht.

Het voertuig kwam uit de richting van Hulst en reed richting Graauw. De politie deed daarom vanaf de kruising met de Veldstraat sporenonderzoek richting het kruispunt bij de Kijkuitstraat. Nadat het onderzoek ter plekke was afgerond kon het voertuig worden getakeld door een bergingsbedrijf. Een deel van de Zoutestraat was in de tussentijd urenlang afgesloten voor al het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (3-5-2021 om 15:22)
Sterkte voor de nabestaande. Als er inderdaad te hard is gereden en misschien ook alcohol in het spel is dan goede waarschuwing aan zijn vriendenkring
ruud (2-5-2021 om 22:11)
denk een beetje te hard maar ja in de zoutestraat wordt alle dagen te snel gereden ze vliegen af en toe ,er worden snelheden gehaald tussen de 120 en 150 per uur en er worden nog steets geen controles gedaan en dan heb ik het nog niet over de motoren daar worden snelheden gehaald van 200 p uur ..
Cookie-instellingen beheren