Weerbericht:
Af en toe regen, in de avond meest droog. Woensdag buien en veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Slachtoffer Hulst 22-jarige man, onderzoek voortgezet

Toegevoegd: 02-05-2021, 10.02 uur
De 22-jarige Hulstenaar overleed ter plekke.
De 22-jarige Hulstenaar overleed ter plekke.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

HULST - De persoon die zaterdagavond om het leven kwam bij een ongeluk in Hulst is een 22-jarige man uit die plaats. Het onderzoek loopt nog, zo laat de politie vanochtend weten.


Een auto met daarin twee personen belandde rond 22.50 uur naast de weg om vervolgens op zijn kop in een sloot tot stilstand te komen. Eén van de inzittenden raakte bekneld en overleed ter plaatse: de 22-jarige Hulstenaar. Een 18-jarige man uit Sint-Jansteen die ook in het voertuig zat raakte lichtgewond. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht.

De politie deed op de plaats van het ongeluk urenlang sporenonderzoek. Het onderzoek wordt nu verder voortgezet. Volgens de politie is nog altijd niet zeker wie precies gereden heeft, al lijkt het erop dat de omgekomen Hulstenaar achter het stuur zat toen het ongeval plaatsvond. De oorzaak van het ongeluk is ook nog niet vastgesteld, zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (5-5-2021 om 14:26)
Ze zeggen wel eens God straft onmiddellijk maar dit is erg rigoureus. Maar inderdaad drank en verkeer gaan niet samen en ook een feestje in coronatijd is niet gepast
jane (3-5-2021 om 19:42)
drank en autorijden gaat nog steeds niet samen .
Terneuzen (2-5-2021 om 23:48)
Gecondoleerd (F)
P (2-5-2021 om 20:00)
Gelukkig heeft hij niemand meegenomen.
Regina De munck (2-5-2021 om 14:14)
Heel veel sterkte aan de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren