Weerbericht:
Vrij koel en geregeld (onweers)buien. In het westen droger
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Brand sanitairgebouwtje Van der Slikkeweg Poortvliet

Toegevoegd: 02-05-2021, 12.54 uur
Er kwamen een tankautospuit en een waterwagen ter plekke.
Er kwamen een tankautospuit en een waterwagen ter plekke.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Op een terrein aan de Van der Slikkeweg in Poortvliet heeft zondagochtend  een brandje gewoed in een sanitairgebouwtje. De brandweer heeft de brand geblust.


Het brandje werd rond 09.45 uur gemeld. Hierop werd de blusploeg van de post Sint-Maartensdijk met spoed opgeroepen om te blussen. Voor aankomst van de brandweer was er sprake van rookontwikkeling die vanaf een forse afstand was te zien. Volgens de brandweer woedde de brand in een soort tuinhuisje met daarin een sanitaire ruimte. Binnen stonden ook gasflessen om de aanwezige geiser te voeden.

Vanwege de slechte waterwinning op de locatie werd al snel ook de waterwagen van de post Sint-Annaland opgeroepen. Om ervoor te zorgen dat de brand echt uit was hebben de brandweerlieden de achterste wand van het huisje moet slopen. Nadat vervolgens nog wat was nageblust konden de brandweerlieden terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rienk van Zanten (3-5-2021 om 09:53)
Vreemd dat er gasflessen binnen stonden
Cookie-instellingen beheren