Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en enkele buien, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet bij crossterrein Rilland

Toegevoegd: 02-05-2021, 16.07 uur
Traumahelikopter ingezet bij crossterrein Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - De Rotterdamse traumahelikopter is zondagmiddag ingezet voor een ernstig incident bij het motorcrossterrein in Rilland.


Twee ambulanceteams en het traumateam werden rond 13.30 uur naar het crossterrein bij de Bathseweg gestuurd. Rond 13.55 uur landde de helikopter bij het crossterrein.

Het slachtoffer is omstreeks 14.15 uur met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (2-5-2021 om 20:54)
Premiebetaler, alle contact en balsporten dan ook maar afschaffen.... mafkees, kom vanonder je steen.
JGeldof (2-5-2021 om 18:33)
Ach nee? dat meen je niet, dit kan toch niet waar zijn? Het is slechts een incident als er wat op de crossbaan gebeurd, een zeldzaamheid! Dit is vast fake-nieuws, de kans was groter dat ik de loterij won. Of nee toch niet! Het moet afgelopen zijn met motorcross, een sport van de vorige eeuw. Maar let op mijn woorden, binnenkort is deze baan er niet meer. De gemeente heeft inmiddels ook het licht gezien.
Timsalabim (2-5-2021 om 17:53)
@ premiebetaler, er wordt helemaal niks afgeschaft ok? Omdat u het niet leuk vindt betekend dat niet dat het meteen maar “weg moet”! Denkt u nou echt dat de verzekering zoiets als dit dekt? U hebt er werkelijk waar geen verstand van!
Koos P. (2-5-2021 om 17:50)
En het is weer raak. Bijna elke week wel, of in Rilland, of in Ritthem. Leuke sport joh!!
premiebetaler (2-5-2021 om 17:04)
tijd om het crossen af te schaffen of de crossers moeten zich maar extra verzekeren. dit gaat natuurlijk ook op voor alle andere risico sporten
Lennard (2-5-2021 om 16:33)
Toch bizar. Iedere maand is hier wel ernstig incident.
Cookie-instellingen beheren