Weerbericht:
Wolkenvelden, komende nacht van het zuidwesten uit enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie Zoutelande

Toegevoegd: 02-05-2021, 22.51 uur
De traumahelikopter landde bij Arnemuiden.
De traumahelikopter landde bij Arnemuiden.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

ZOUTELANDE - Een traumahelikopter is zondag ingezet voor een medische noodsituatie in Zoutelande. De helikopter vloog in eerste instantie richting Zoutelande, maar besloot de ambulances op te wachten bij Arnemuiden.


Het incident vond plaats rond 21.50 uur aan de Sneeuwgors in Zoutelande, voor de melding waren in eerste instantie twee ambulances opgeroepen. Later was ook de assistentie van de traumahelikopter nodig. Deze vloog echter niet naar Zoutelande zelf, bij Arnemuiden zette de helikopter de landing in om bij de Langeweg de ambulancedienst op te wachten.

De patiënt werd in de tussentijd per ambulance vanuit Zoutelande met spoed naar Arnemuiden gebracht. Daar aangekomen is de persoon overgeplaatst naar de traumahelikopter om vanaf daar snel naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd te worden. Om de patiënt veilig over te kunnen plaatsen, heeft de politie de Langeweg tijdelijk afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren