Weerbericht:
Af en toe regen, in de avond meest droog. Woensdag buien en veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Dader overval Middelburg heeft geen buit meegenomen

Toegevoegd: 03-05-2021, 14.14 uur
De overval vond plaats bij de Aldi aan het Westerscheldeplein.
De overval vond plaats bij de Aldi aan het Westerscheldeplein.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De dader van de overval die maandagochtend plaatsvond in Middelburg heeft volgens de politie geen buit meegenomen. Wel is de man nog niet opgepakt, de politie roept getuigen op zich te melden.


Volgens de politie gaat het om een jonge man die de cassière van de Aldi aan het Westerscheldeplein bedreigde met een mes. Terwijl hij haar bedreigde, eiste hij geld. Omdat de winkel nog maar net open was, zat er echter geen geld in de kas. Hierop vluchtte de overvaller zonder buit de winkel uit. Volgens de politie zou hij mogelijk richting de Westerscheldestraat zijn gevlucht.

Een zoektocht van agenten in de omgeving van de supermarkt heeft vooralsnog niets opgeleverd. Daarom werd er vlak na de overval een Burgernetbericht verspreid met het signalement van de dader. Het zou gaan om een jonge man die op het moment van de overval een zwarte jas met een capuchon, een grijze joggingbroek en een wit/lichtblauw mondkapje. Verder had de man donker haar en een lichte huidskleur.

De politie roept mensen op die getuige van de overval zijn geweest, maar die nog niet met de politie hebben gesproken, op om contact op te nemen met de politie. De agenten hopen door de extra informatie de dader aan te kunnen houden.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren