Weerbericht:
Vrij koel en geregeld (onweers)buien. In het westen droger
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Brandweer rukt uit voor rokende transformator Sluis

Toegevoegd: 03-05-2021, 19.22 uur
Brandweer rukt uit voor rokende transformator Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SLUIS - De brandweer is maandagmiddag uitgerukt voor een klein brandje in Sluis. In een winkel was een transformator gaan roken, de brandweer had het incident snel onder controle.


Rond 15.40 uur kreeg de brandweer van Sluis een melding dat in een kledingwinkel aan de Kapellestraat in Sluis rookontwikkeling was. Eenmaal ter plaatse zagen de brandweermannen dat een transformator in de winkel aan het roken was.

De bluslieden stelden de transformator veilig en voerden daaropvolgend metingen op koolmonoxide uit. Hierop was de situatie in de winkel weer onder controle waarop de brandweer weer terug kon keren richting de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren