Weerbericht:
Wolkenvelden, komende nacht van het zuidwesten uit enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Automobilist rijdt dwars door gevel Oostburg

Toegevoegd: 04-05-2021, 02.59 uur
Door: Remi Mesu

OOSTBURG - Een automobilist is in de nacht van maandag op dinsdag door een gevel van een woning in Oostburg gereden. Bij het ongeluk is voor zover bekend niemand gewond geraakt. In de gevel van de woning is door het ongeluk een groot gat ontstaan.


De bewoners van de woning aan de Bakkersstraat werden rond 23.40 uur ruw wakker gemaakt toen de automobilist door onbekende reden de macht over het stuur verloor en in de gevel van de woning terecht kwam.

Volgens de politie zouden er bij het ongeluk geen gewonden zijn gevallen. De bewoners van de woning mochten vanwege veiligheidsredenen tijdelijk hun huis niet in.

Rond 01.30 uur begin de brandweer een poging om de auto van onder de muur van de woning te halen. Pas tegen 02.30 uur stond de auto op de laadklep van het bergingsbedrijf. Stichting Salvage is inmiddels ter plaatse gekomen om de situatie van het huis te beoordelen. Het onstane gat in de gevel zal daarop worden dichtgetimmerd. Ook zal dan bekend worden of de bewoners de nacht nog in hun woning kunnen doorbrengen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Snuif er eens in (10-5-2021 om 17:45)
Automobilist ? Eerder een laagvliegende doorgesnoven kamikaze piloot. poging tot doodslag lijkt mij toepasselijk. @ weetallesnietbeter, gisteren stond er bij dat hij/zij cokaine had gesnoven of gerookt dus een smartphone ?
WeetAllesBeter (4-5-2021 om 21:25)
Dit is een trend aan het worden... iets met smartphones
Johan (4-5-2021 om 12:23)
@ Rini en Joris: En het zijn (bijna) altijd golfjes van het type-4 (1998-2004). Heb op deze site nog even wat berichten van ongelukken terug gekeken en ben er al heel wat tegen gekomen. Met dergelijke eigenaren zal de nog bestaande voorraad van deze (leuke) autootjes snel uitdunnen.
Rini de jonge (4-5-2021 om 07:32)
Jongeren in golfjes zijn gevaarlijk
Joris (4-5-2021 om 07:13)
Aha, de bekende 'grote velgen' Golfjes zijn weer bezig geweest. Het favoriete speelgoed van straatracers sinds de Civics schaars zijn geworden. Wordt hier op Walcheren ook regelmatig links en rechts voorbij gescheurt door deze modelletjes.
Jan (4-5-2021 om 06:46)
Wel die heeft ook geen 30km gereden zo te zien ,en dan roepen ze in Zeeland rijden wij nooit hard
Cookie-instellingen beheren