Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Brandweer blust smeulende stookhoop Kamperland

Toegevoegd: 04-05-2021, 14.13 uur
De brandweer bluste uit voorzorg de stookhoop.
De brandweer bluste uit voorzorg de stookhoop.
© Foto: Brandweer Kamperland
Door: Remi Mesu

KAMPERLAND - De brandweer heeft maandagavond een smeulende stookhoop in Kamperland geblust. De bluslieden besloten de hoop uit voorzorg te blussen met het oog op het stormachtige weer van dinsdag.


Rond 18.45 uur werd de brandweer van Kamperland gealarmeerd voor de smeulende stookhoop aan de Stekeldijk in Kamperland. Omdat het dinsdag hard zou gaan waaien en omdat dat het risico meebrengt dat de smeulende hoop omslaat naar een brand, besloten de bluslieden uit voorzorg om de stookhoop te blussen.

De waterwagen van de brandweer van Serooskerke (W) kwam ter plaatse om de brandweerlieden te voorzien van voldoende bluswater. Na twee keer de tankinhoud van de waterwagen te hebben gebruikt was het vuur uit en konden de spuitgasten weer inpakken. Rond 20.45 waren de brandweermannen weer terug op de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren