Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt eigenaar fiets Hulst

Toegevoegd: 05-05-2021, 02.18 uur
De politie heeft foto's van de fiets gedeeld op Facebook
De politie heeft foto's van de fiets gedeeld op Facebook
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

HULST - De politie in Zeeuws-Vlaanderen zoekt wederom naar de eigenaar van een damesfiets die in Hulst is gevonden. De agenten hopen dat de foto's op Facebook ervoor zorgen dat de fiets weer terugkeert naar de rechtmatige eigenaar.


De politie deelt de foto's omdat het eigen onderzoek niet heeft geleid naar de eigenaar van de damesfiets. De politie roept mensen op die de eigenaar kennen of de eigenaar zijn om contact op te nemen. 

Het betreft een grijs/blauwe damesfiets van het merk Oxford, met fietstassen van het merk New Look. Aan de fietssleutel zit een sleutelhanger van een muis. Men kan contact met de politie opnemen via het nummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert kaiser (5-5-2021 om 11:12)
hebben ze niets beters te doen? als iemand zijn fiets kwijt is kunnen ze dat toch gewoon melden bij de gemeente (tenminste in Terneuzen)
Cookie-instellingen beheren