Weerbericht:
Wolkenvelden, komende nacht van het zuidwesten uit enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 31 km

Man met nepvuurwapen aangehouden in Goes

Toegevoegd: 06-05-2021, 09.23 uur
Man met nepvuurwapen aangehouden in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - In een bosschage ter hoogte van de ’s-Gravenpolderseweg in Goes werd woensdagmiddag rond 15.20 uur een man aangehouden omdat hij een op een echt gelijkend vuurwapen bij zich had.


Agenten waren op zoek naar de 21-jarige man uit Aardenburg vanwege een eerdere melding van een vernieling. Rond 15.20 uur kregen surveillerende agenten de man in het zicht. Toen de Aardenburger de agenten zag ging hij er vandoor. Na een korte achtervolging te voet kon de man door de agenten worden staandegehouden. Hij verklaarde toen zelf dat hij een nepvuurwapen bij zich had.

De agenten mochten in de tas kijken die de man bij zich had en troffen daar een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aan. De 21-jarige man is hierop aangehouden en het nepwapen is in beslag genomen voor onderzoek. Het is verboden om een nepvuurwapen bij je te dragen, omdat het geschikt is voor afdreiging.

De Aardenburger is ingesloten in een politiecellencomplex. Hij wordt donderdag gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren