Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zwaargewond na steekpartij in Goes

Toegevoegd: 07-05-2021, 00.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een man is donderdagavond zwaargewond geraakt na een steekpartij in Goes. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.


Iets voor 22.00 uur kreeg de politie een melding van een steekincident aan de Boszicht. Toen hulpverleners ter plaatse kwamen lag de man zwaargewond in het gras nabij de parkeerplaats van een flat. Omstanders hebben direct hulp geboden aan het slachtoffer waarna hij met spoed per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis

Vanwege de ernst van het letsel is er ook een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Goes gevlogen. Een arts heeft hier de man ter plaatse behandeld. Voor zover bekend is de gewonde man niet met de helikopter afgevoerd.

Volgens de politie is er nog veel onduidelijk over de zaak. De recherche en forensische opsporing hebben ter plaatse onderzoek gedaan. De politie laat weten vrijdag met meer informatie naar buiten te komen. Eventuele getuigen kunnen zich melden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karl (7-5-2021 om 16:53)
Zal wel weer om drugs te doen zijn.
Cookie-instellingen beheren