Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in woning Stationsstraat Middelburg

Toegevoegd: 07-05-2021, 18.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De brandweer is vrijdag aan het einde van de middag met groot materieel uitgerukt voor een woningbrand in Middelburg.


Even voor half zes werd er een brand gemeld in een appartement op de tweede etage aan de Stationsstraat. Er werd vrijwel direct opgeschaald naar een middelbrand. Omdat het niet duidelijk was of er iemand in de woning aanwezig was kwam er ook een ambulance ter plaatse.

Volgens de brandweer woedde het vuur in de keuken en kon dit snel worden geblust. In de woning was een persoon aanwezig welke is opgevangen door een verpleegkundige van de ambulancedienst Het slachtoffer raakte niet gewond.

Even voor zes uur kon het sein brandmeester worden gegeven. De woning is door de brandweer geventileerd. Over de omvang van de schade is verder niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren