Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden voor steekpartij in Goes

Toegevoegd: 07-05-2021, 19.21 uur
De verdachte is in Belgiƫ aangehouden.
De verdachte is in Belgiƫ aangehouden.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft vandaag een 30-jarige man uit Goes aangehouden als verdachte van een steekpartij in Goes gisteravond. De man is in België opgepakt.


Het 34-jarige slachtoffer werd donderdagavond iets voor 22.00 uur neergestoken bij een flat aan de Boszicht. Toen hulpverleners ter plaatse kwamen lag de man zwaargewond in het gras nabij de parkeerplaats. Omstanders hebben direct hulp geboden aan het slachtoffer waarna hij met spoed per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis

Vanwege de ernst van het letsel is er ook een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Goes gevlogen. Een arts heeft hier de man ter plaatse behandeld. De recherche en forensische opsporing hebben ter plaatse onderzoek gedaan. Meer informatie over de zaak is nog niet bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren