Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Auto op zijn kop in de sloot bij Walsoorden

Toegevoegd: 08-05-2021, 00.06 uur
De inzittenden kwamen met de schrik vrij.
De inzittenden kwamen met de schrik vrij.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

WALSOORDEN - Bij Walsoorden is vrijdagavond een personenauto van de weg geraakt en op zijn kop in een sloot tot stilstand gekomen. De inzittenden kwamen met de schrik vrij.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 21.55 uur op de Zeedijk. In een flauwe bocht raakte de bestuurder de controle kwijt over zijn voertuig en raakte van de weg. De auto kwam uiteindelijk op zijn kop op in de sloot tot stilstand.

Beide inzittenden wisten op eigen kracht uit het voertuig te komen en raakten niet gewond. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto, welke als verloren moet worden beschouwd, weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sharamoharry (10-5-2021 om 14:37)
Ze moeten restricties opleggen voor jeugdige en onervaren bestuurders van cilinder inhoud en vermogen. Het komt te vaak voor dat de jeugd in wagens rijden die ze niet kunnen handelen, maar wel binnen het bereik liggen van de overmoedige biginnende bestuurders. Vroeger zag je dat veel minder, dan hadden we ook veel minder vermogen en geen geld voor snelle wagens. De politiek moet ter bescherming van de jeugd de restricties invoeren. Het kost nu te veel levens. Eén is er al 1 te veel. Een alcoholtester voor het starten gaat niet werken, dan laten ze iemand anders blazen of gebruiken een ballonnetje oid. Hoe dan ook, de jeugd laat zelf zien dat het zo niet verder kan...,
Danny (9-5-2021 om 11:54)
I am friend of the owner. He didnt drive the car!! and it wasnt his mistake so why he should pay for someones mistakes? I am glad that they are alive and I hope that owner will get some money back. If somebody say he is driving so fast every day, it is not true, you have to imagine that more people used the car. Owner is best driver what I know. RIP for car and hope they will be ok...
Tor (9-5-2021 om 11:03)
Over de oorzaak kunnen we kort zijn. Eigen schuld. Ik spreek de wens uit, dat de verzekering maatschappij de knip gesloten zal houden. Gelukkig geen nevenschade veroorzaakt. En waarom gelijk geen vijf jaar het rijbewijs ongeldig verklaren. Met daaraan de restrictie dat de bestuurder gewoon weer dient te gaan lessen. De vijf jaar geeft hem de tijd om te sparen voor een nieuwe snelle bolide.
klaar (8-5-2021 om 17:26)
wauuuuw good done, op naar de volgende doden, sukkkkkels
jane (8-5-2021 om 15:27)
ja auto rijden en drank gaat nog steeds niet samen , die gasten leren het toch nooit . vorige week ook al 2 , gaat lekker .
Daisy (8-5-2021 om 12:55)
Chapeau aan de persoon die zo snel ter plaatse was en 112 belde! Ik vraag me wel af wat deze inzittenden hadden gebruikt gezien de enorme brullen die ze gaven. En weg willen lopen als de sirene hoorbaar wordt is ook wel bijzonder....
Cookie-instellingen beheren