Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie deelt waarschuwingen uit aan schippers

Toegevoegd: 08-05-2021, 11.16 uur
Politie deelt waarschuwingen uit aan schippers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BRUINISSE - De politie heeft vrijdag een controle gehouden op de pleziervaart bij Bruinisse. De agenten controleerden onder meer of er werd voldaan aan de reglementen.


De agenten controleerden aan de wachtsteiger van de sluis van Bruinisse. Ter controle ging de politie aan boord van diverse pleziervaartuigen om te zien of er werd voldaan aan het Binnenvaart Politie Reglement. Ook controleerden de agenten of de licenties van de telecommunicatiewet, waaronder het marifooncertificaat en de registratiemarifoon, aanwezig en in orde waren.

De agenten deelden diverse waarschuwingen uit, maar bij een groot aantal schepen was alles perfect in orde volgens de politie.. De politie houdt vaker dit soort controles omdat de waterpolitie ook belast is met het toezicht houden op de telecommunicatie. De agenten werken hierin samen met het Agentschap Telecom.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (8-5-2021 om 11:52)
Wat een heldendaden weer; waarom wordt de burger zo vaak geschoffeerd door de overheid, “hulpdiensten” en de media de laatste tijd? Burgers zijn de nieuwe criminelen!
Cookie-instellingen beheren