Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Hondeneigenaar Goes aangehouden voor bedreigingen

Toegevoegd: 08-05-2021, 11.54 uur
Hondeneigenaar Goes aangehouden voor bedreigingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - Een man uit Goes is zaterdag 8 mei aangehouden vanwege bedreiging. Eerder in de week zou de hond van de verdachte een kat hebben gebeten waarop de gemoederen in de buurt hoog opliepen.


Donderdagmiddag 6 mei liep de 34-jarige man met zijn loslopende hond in de Jozef Israelstraat. De hond beet toen een kat die daardoor zwaargewond raakte. Diverse omwonenden zagen het gebeuren en gingen de straat op. De gemoederen liepen hierbij op. De eigenaar van de hond uitte doodsbedreigingen naar een aantal mensen die zich hierdoor ernstig bedreigd voelden.

De politie is ter plaatse geweest en heeft getuigenverklaringen opgenomen. Twee personen hebben aangifte gedaan van bedreiging. De eigenaar van de kat heeft aangifte gedaan vanwege het bijtincident. Zaterdagochtend is, na toestemming van de officier van justitie, de verdachte aangehouden en is de hond in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek naar het incident. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (8-5-2021 om 14:03)
Dit schijnt diezelfde mafklapper te zijn die laatst met een klauwhamer los ging op iemands voordeur en die ook een valse brandmelding deed. Keer op keer houd deze uberkneus de Politie bezig! Kan die gast nou niet gewoon eens opgesloten worden zonder proces ofzo?
Mijn mening (8-5-2021 om 13:10)
Honden moeten gewoon aan de lijn, het had ook een kind kunnen zijn.
Jan (8-5-2021 om 12:15)
Wie is in dit verhaal de dupe eigenlijk(de hond) want die kan niet praten .maar als de hond was aangelijnd dan heeft de kat pech ,want de eigenaar van de kat mag zijn kat ook niet los laten lopen wettelijk gezien ,en laat mijn raden over wat voor hond het gaat ,en ja het is wel erg makkelijk om de hele buurt op te trommelen als men de pest aan jou en je hond heeft en dan gaan er wel eens woorden naar elkaar over en weer ,maar de officier zijn wel beslissen .Hoor graag de uitkomst van dit verhaal van de officier .
Cookie-instellingen beheren