Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Feestvierders bekeurd voor overlast bij Veerse Meer

Toegevoegd: 09-05-2021, 11.26 uur
De feestvierders lieten veel afval achter bij het Veerse Meer.
De feestvierders lieten veel afval achter bij het Veerse Meer.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

VEERE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag verschillende personen bekeurd voor de overlast die ze met een feest bij het Veerse Meer hebben veroorzaakt. De feestgangers lieten veel afval achter op het terrein.


In het begin van de nacht kregen de agenten een melding van een feestje aan het Veerse Meer. Ter plaatse trof de politie een grote groep jongeren aan. Op de plek waar de jongeren waren, was volgens de agenten net gevochten. Ook lag er volgens de dienders veel rotzooi over het terrein.

Zo lag er verspreid over het hele terrein glasscherven, flessen drank, kratten bier en ander achtergelaten afval. Ook hadden feestgangers grote hoeveelheid bierflessen in het Veerse Meer gegooid. De personen die waren achtergebleven, hebben onder toeziend oog van de agenten de troep opgeruimd. De politie heeft verschillende personen bekeurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim (9-5-2021 om 22:27)
[email protected] Dus omdat dat zootje zo ongelooflijk stom is, moet alles maar kunnen. Eigenlijk hadden ze het water in gemoeten om al dat glaswerk op te ruimen.
Nel (9-5-2021 om 22:12)
Bijzonder domme reactie Anoniem als je het tenminste echt meent. Ik hoop het niet!! Of ben je er ook zo een die alles maar vernield omdat alles "dichtgehouden" wordt. Wat zo vreemd is, toen er nog geen corona was ontmoette de jeugd elkaar voornamelijk via social media. Nu is dat ineens wel heel erg!! Kom op ga wat zinnigs doen en verniel niet de spullen van anderen.
ruud (9-5-2021 om 20:46)
Gewoon de dienstplicht weer invoeren en flink drillen. Misschien dat ze dan weer eens wat respect krijgen voor alles. Maar ja, ze mogen en krijgen ook alles van pappie en mammie. Stront verwend. In de oorlog was het 5 jaar lockdown. Nu kunnen ze zich nog geen week volhouden. Totaal geen ruggen graad meer.
Kees (9-5-2021 om 17:28)
Ja dat is dan de toekomst, MET DANK aan de ouders van die gasten! Hulde voor de politie dat ze het zelf moesten opruimen en dan ook nog een bekeuring als kado!
Jaap (9-5-2021 om 16:18)
Het is inderdaad walgelijk gedrag van een groepje jeugd maar je kan niet alle jongeren over één kan scheren. Even nadenken voor je zo’n reactie plaatst. Je kan toch ook niet zeggen dat alle volwassenen het goede voorbeeld geven. Was het maar zo, dan liepen er geen moordenaars en verkrachters rond.
zeeuw (9-5-2021 om 15:22)
maar dat is de opvoeding ze moeten heel zwaar gestraft worden hopelijk krijgen zr corona en dat ze moeten vechten maar het is niet anders
Cookie-instellingen beheren