Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 72 km

Feestvierders bekeurd voor overlast bij Veerse Meer

Toegevoegd: 09-05-2021, 11.26 uur
De feestvierders lieten veel afval achter bij het Veerse Meer.
De feestvierders lieten veel afval achter bij het Veerse Meer.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

VEERE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag verschillende personen bekeurd voor de overlast die ze met een feest bij het Veerse Meer hebben veroorzaakt. De feestgangers lieten veel afval achter op het terrein.


In het begin van de nacht kregen de agenten een melding van een feestje aan het Veerse Meer. Ter plaatse trof de politie een grote groep jongeren aan. Op de plek waar de jongeren waren, was volgens de agenten net gevochten. Ook lag er volgens de dienders veel rotzooi over het terrein.

Zo lag er verspreid over het hele terrein glasscherven, flessen drank, kratten bier en ander achtergelaten afval. Ook hadden feestgangers grote hoeveelheid bierflessen in het Veerse Meer gegooid. De personen die waren achtergebleven, hebben onder toeziend oog van de agenten de troep opgeruimd. De politie heeft verschillende personen bekeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Achiel van 't Hof (9-5-2021 om 15:20)
Bekeurd voor wat? Afval weggooien?
Rob vanduijn (9-5-2021 om 14:45)
Tot de laatste troep weg is opruimen op het verdeler met een bootje uit het water vissen
een inwoner (9-5-2021 om 14:29)
Bizar die zyn veel geleerd thuis .
Mijn mening (9-5-2021 om 13:45)
Ik neem aan dat ze de flesjes ook uit het water moeten halen. Zo niet wil ik weten waar ik moet zijn als ik of mijn kinderen letsel aan de voeten oplopen. Of gaat het waterschap dit opruimen met een dikke rekening voor de feestvierders?? Graag vermelden wie het geweest zijn met naam en adres.
Anoniem (9-5-2021 om 13:39)
Dit krijg je als je alles maar dichthoud! Moeten toch wat! Dan maar zo
bram goeree (9-5-2021 om 13:22)
goed dat de politie hun eigen rotzooi hebben laten opruimen .ook wat in het water gegooid was ? zo niet laat ze deze schoonmaak kosten ook maar betalen .zulke rottigheid moet NIET door de belastingbetaler betaald moeten worden .ze lappen alle regels aan hun laars dus ook stevig bekeuren
Cookie-instellingen beheren