Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder vliegt uit de bocht bij Veere

Toegevoegd: 09-05-2021, 17.20 uur
Door: Remi Mesu

VEERE - Een motorrijder is zondagmiddag bij Veere uit de bocht gevlogen. De bestuurder verloor op de weg de controle over het voertuig.


Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur op de Polredijk bij Veere. De motorrijder verloor in de bocht de controle over de motor en belandde op het fietspad onder de dijk.

De bestuurder van de motor is ter plekke in de ambulance verzorgd om vervolgens naar het ziekenhuis gebracht te worden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjakie (10-5-2021 om 10:14)
@joris.. gelukkig was dit ook een echte racer. Denk eens na man voordat je oordeelt. Mocht je zelf een x die dijk af vliegen hoop ik dat ze jou ook laten liggen
Marcel (10-5-2021 om 09:31)
Zo op de foto’s te zien is dit niet echt een scherpe bocht en aan de belijning op de weg te zien is dit een 60 km weg dus waarschijnlijk een gevalletje zelf overschatting en denken dat de regels alleen maar voor de andere zijn.
AT (10-5-2021 om 08:40)
@ Joris: Dit zijn niet de motoren waar je flink plat mee door de bocht kan. Wanneer je dat met een dergelijke motor doet, dan graaft het stepje zich in het asfalt en ga je onderuit. Gezien de samenstelling van de groep, zal daar niet heel hard gereden zijn. Verder spreekt je reactie van weinig compassie. Zeker omdat je de oorzaak niet kent!
Timsalabim (10-5-2021 om 07:06)
Oke Joris; volgende keer als jij wat hebt gaan wij ook eerst uitzoeken of je het had kunnen voorkomen of niet en zolang dat onderzoek duurt laten wij jou liggen ok? Jij hoeft de hulpdiensten niet te adviseren wat ze moeten doen, bovendien is het strafbaar om je medemens achter te laten als deze hulpt behoeft; no matter what! Dus zullen wij je alvast gaan vervolgen voor dingen die je nog niet hebt gedaan? Want jij laat kennenlijk mensen liggen...
Andre (10-5-2021 om 02:13)
Goed dat er niemand op het fietspad slachtoffer is geworden. Hoge verkeersdrempels maken op die dijk , het is een 60 km/u zone en geen 160km/u zone.
Joris (9-5-2021 om 18:52)
Als het motorseizoen begint begint in Veere het wekelijkse spektakel 'Van de Polredijk zeilen.' Lekker stoer plat door de bochten van deze dijk en kijken wie er kan blijven zitten. Denken experts te zijn omdat ze MotoGP hebben gezien, maar die knapen daar zijn toch van een ander kaliber dan de zondagsrijders die de dijk af duikelen. Laten liggen waar ze terecht komen is mijn advies.
Cookie-instellingen beheren