Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Motorrijder vliegt uit de bocht bij Veere

Toegevoegd: 09-05-2021, 17.20 uur
Door: Remi Mesu

VEERE - Een motorrijder is zondagmiddag bij Veere uit de bocht gevlogen. De bestuurder verloor op de weg de controle over het voertuig.


Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur op de Polredijk bij Veere. De motorrijder verloor in de bocht de controle over de motor en belandde op het fietspad onder de dijk.

De bestuurder van de motor is ter plekke in de ambulance verzorgd om vervolgens naar het ziekenhuis gebracht te worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (15-5-2021 om 13:55)
mensen zoals Joris en Jaap mogen van hun vrouw geen motor dus ventileren ze hun ongenoegen over de mannen die het wel mogen. Niet iedereen hoeft de zelfde dingen leuk te vinden en gelukkig maar, anders waren we misschien allemaal zo zuur als die 2.
Ben (11-5-2021 om 19:52)
Ha Joris en Jaap, dank voor de tips, bij biggekerke inderdaad mooie bocht. Polredijk ook, gaan we vaker nemen.
Arthur (10-5-2021 om 20:13)
Joris en Jaap wat erg voor jullie, dit kortzichtige denk vermogen
Joris (10-5-2021 om 20:12)
@Jaap: Bedankt voor je verstandige reactie. Ik had het nog niet eens over de geluidsoverlast gehad maar daarin geef ik je volmondig gelijk. Als ze bij de Sloebrug in Vlissingen het gas opendraaien hoort ik ze bij Arnemuiden nog janken. Motorrijders zullen beweren dat het een zeer beperkte groep aso's is die het verpest voor de rest maar het tegengestelde is waar. Als ik een motor zie rijden die zich aan de snelheid houd en niet idioot in de bebouwde kom het gas vol open draait om op te vallen zou ik het in de PZC willen melden, zeer zeldzaam verschijnsel. Dijkwegen afsluiten voor motoren zoals afgelopen jaar zal veel vaker gebeuren, laten we deze zomer met de Polredijk beginnen.
Jaap (10-5-2021 om 15:35)
Hoogste tijd dat de vele aso’s op hun rotlawaai veroorzakende motoren eens keihard aangepakt worden. Ga eens bij de s-bocht kijken tussen Zoutelande en Biggekerke. Waarom wordt er niet gehandhaaft op het geluidsvolume van de motoren van dit tuig. Motoren de metaalverwerkende pers in en, net als Joris schrijft, ze laten liggen.
Johan (10-5-2021 om 13:34)
In de herfst vallen de appels, in de lente vallen de motorrijders...
Cookie-instellingen beheren