Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto tegen boom op Statenlaan in Middelburg

Toegevoegd: 28-06-2003, 15.52 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - In Middelburg is vanmiddag één persoon gewond geraakt bij een ongeval.

 

Op de kruising Statenlaan-Oude Vlissingseweg (nabij de Shell) reed een 31-jarige Middelburger met hoge snelheid tegen een boom, na eerst een straatnaambordje te hebben geramd.

 

De man raakte gewond, maar werd opgevangen door de airbags aan de voorzijde van de auto. De man had diverse verwondingen.

 

Eerst was mogelijk sprake van een beknelling maar toen de eerste hulpverleners ter plaatse waren bleek dat de man al uit de auto was en even verderop lag. Het ambulancepersoneel van de 7234 behandelde de man. Hierna werd hij overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

 

De brandweer rukte uit met twee tankautospuiten en 2 busjes. De politie kwam eveneens ter plaatse. De directe omgeving van het ongeval werd afgezet door de brandweer, dit i.v.m. het toegestroomde publiek.

 

De auto is afgevoerd door berger Kuzzee. De brandweer heeft wat vloeistoffen die uit de auto waren gelekt weggespoten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren