Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 45 km

Man die tankte zonder te betalen moet auto inleveren

Toegevoegd: 10-05-2021, 20.21 uur
De auto van de man is in beslag genomen en afgevoerd.
De auto van de man is in beslag genomen en afgevoerd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft zondag in Goes een man aangehouden die diverse keren zou hebben getankt zonder te betalen. Ook zou hij een dure onderhoudsbeurt aan zijn auto niet hebben betaald.


Volgens de politie zou de man zeker zes keer met zijn Seat hebben getankt maar vervolgens zijn 'vergeten' af te rekenen. Dit gebeurde bij verschillende tankstations. "Ook liet hij een dure onderhoudsbeurt uitvoeren en vertrok ook daar zonder af te rekenen", zo meldt de politie op social media.

Omdat de feiten werden gepleegd met zijn auto, werd de Seat van de man in beslag genomen. Het voertuig werd weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee. Of de man de auto terug krijgt, zal later worden besloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (11-5-2021 om 15:29)
Heeft hij de auto gekregen? Hij dacht het lang vol te houden zo. Man de fiets kost niets...niet zo slim he....ze pakken je toch altijd wel.
G (11-5-2021 om 15:27)
Misschien brandstof is te duur?
Jaap (11-5-2021 om 13:07)
Als je de berichten leest wat er in 1 week allemaal gebeurd in Goes, wordt het de hoogste tijd dat de bezem er eens door gaat, tokki’s en aso’s er uit. Goes daalt af naar hetzelfde niveau als Vlissingen.
Ineke (11-5-2021 om 08:28)
Heel goed gedaan om beslag te leggen op goederen. Wie auto wil rijden moet betalen. Pomphouders en garagebedrijven moeten ook gewoon hun lasten betalen.
Jtg (10-5-2021 om 23:10)
Bizar dit...
Grote Smurf (10-5-2021 om 22:44)
Misschien kan deze meneer eens een brief sturen naar Mark Rutte met daarin de vraag hoe hij omgaat met zijn vergeetachtigheid?
Cookie-instellingen beheren