Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Auto's getakeld na aanrijding bij Poortvliet

Toegevoegd: 11-05-2021, 08.14 uur
De twee betrokken auto's zijn getakeld door een bergingsbedrijf.
De twee betrokken auto's zijn getakeld door een bergingsbedrijf.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Na een aanrijding in Poortvliet zijn dinsdagochtend twee personenauto's getakeld. Het ongeval gebeurde op de Postweg (N286).


Nabij de kruising met de Kadijk kwamen rond 06.50 uur een Renault Clio en een Mitsubishi Colt met elkaar in botsing. Na de melding werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar of er ook daadwerkelijk iemand gewond raakte is nog niet bekend.

Bergingsbedrijf Van Eijck kwam ter plaatse om de auto's te takelen. Vanwege het ongeval was één van de rijbanen enige tijd niet bruikbaar. Tot 08.50 uur moest het verkeer daarom door de politie over één rijbaan worden geleid. Dit zorgde voor enige verkeershinder en filevorming.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren