Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrouw mogelijk opzettelijk aangereden in Middelburg

Toegevoegd: 11-05-2021, 16.59 uur
Vrouw mogelijk opzettelijk aangereden in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie onderzoekt een incident in Middelburg waarbij maandagavond een vrouw mogelijk opzettelijk werd aangereden. Het slachtoffer heeft zich na de aanrijding onder doktersbehandeling laten stellen. De automobilist is nog niet achterhaald.


Het incident gebeurde rond 20.00 uur bij de kruising van de Oude Vlissingseweg en de Statenlaan. Het 35-jarige Middelburgse slachtoffer liep hier met haar hond. Toen ze de Oude Vlissingseweg wilde oversteken, zag ze een auto bij het tankstation annex garagebedrijf aan de Statenlaan rijden.

“Het voertuig stond op een gegeven moment stil, terwijl de vrouw overstak. Plotseling reed de bestuurder door, waarbij de vrouw werd geraakt en ze op de grond viel”, zo meldt de politie vanmiddag. De automobilist reed na het incident door. De vrouw heeft zich diezelfde avond nog onder doktersbehandeling gesteld en deed dinsdagmorgen aangifte.

Volgens de politie is de doorgereden auto vermoedelijk een grijze Ford Focus of Ford Mondeo. In de auto stond een donkergrijs/zwart kinderzitje met een rode streep over de zijden. Bij de automobilist zat een vrouw in het voertuig als passagier. Een persoon in een witte Opel was vermoedelijk getuige van de aanrijding. Zowel de bestuurder van de Ford als de Opel wordt gevraagd zich te melden bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DR. (11-5-2021 om 22:57)
Bestuurder was gestopt en is contact mee geweest dan toch?
Dr. (11-5-2021 om 19:19)
Beterschap aan de betrokkenen
Lies (11-5-2021 om 17:21)
Dit gebeurd dikwijls stoppen en denken dat je plots aan de overkant bent en rijden al verder...1 motto zie je mij zie ik jou wacht gewoon 2 seconden. Voorrang is geen recht maar een plicht.
Cookie-instellingen beheren