Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voertuigen hardleerse weggebruikers in beslag genomen

Toegevoegd: 11-05-2021, 17.15 uur
De eigenaren waren al eerder in de fout gegaan.
De eigenaren waren al eerder in de fout gegaan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Zeeuws-Vlaamse politie heeft dinsdag een personenauto en een snorscooter in beslag genomen nadat de bestuurders waren betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs.


Zowel de snorfiets als de auto werden in beslag genomen in Terneuzen. Volgens de politie bleven de bestuurders zonder rijbewijs rijden na een eerste overtreding. Constateert de politie dit binnen drie jaar meer dan één keer, dan kan het voertuig in kwestie in beslag worden genomen.

Volgens de politie zullen de beide voertuigen afhankelijk van de waarde worden vernietigd of verkocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (12-5-2021 om 08:02)
prima actie .wat Ineke zegt is waar .ze zijn niet verzekerd dus zie maar aan je geld te komen wanneer ze een ongeluk veroorzaken
Karma (11-5-2021 om 20:35)
Altijd dezelfde kneusjes... Goed werk vd politie om déze onverzekerde voertuigen vd weg te halen met bestuurders en of te wel een stelletje ezels die vaker hun kop stoten als 1keer dus drm!
Michel (11-5-2021 om 18:48)
Allebei vernietigen, als ze verkocht worden heb je grote kans dat ze het weer gaan stelen, als ze weten waar ze zijn.
Ineke (11-5-2021 om 18:44)
Goed zo. Wie niet luistert met voelen. Als je met zulke types in aanrijding komt dan is het lang wachten op geld want ze zijn ook niet verzekerd
Cookie-instellingen beheren