Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij vechtpartij Breeweg Middelburg

Toegevoegd: 11-05-2021, 20.28 uur - Update: 12-05-2021, 10.13 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een ruzie op de Breeweg in Middelburg is dinsdagavond een 33-jarige man uit Middelburg gewond geraakt. Hij is meegenomen om aangifte te kunnen doen. Een andere man is aangehouden als verdachte.


De melding van de vechtpartij kwam rond 19.40 uur binnen bij de politie. Hierop gingen meerdere eenheden ter plekke. Agenten troffen twee personen aan. Zij werden beiden geboeid. Omdat één van de betrokken mannen gewond bleek te zijn geraakt werd een rapid responder van de ambulancedienst ter plekke gevraagd. Deze heeft het slachtoffer ter plekke behandeld. Vervolgens werd hij door agenten meegenomen naar het politiebureau om daar aangifte te doen.

De andere man, een 36-jarige Middelburger, werd aangehouden als verdachte. Hij werd geboeid achterin een politiewagen gezet en afgevoerd. Een agent stelde vervolgens bij het appartementencomplex aan het Nieuwerkerckeplein een schaar veilig. Of de gewonde man hiermee is geraakt, is nog niet duidelijk. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don wordt namelijk nog onderzocht wat er precies is gebeurd en hoe het slachtoffer exact gewond is geraakt.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (12-5-2021 om 18:52)
@mijn mening wat zijn de criteria volgens u dan ? er zijn genoeg nederlanders die dit gedrag ook vertonen
Mijn mening (12-5-2021 om 08:28)
@Tinus, deze hebben bewezen dat ze hier niet thuis horen,
Tinus (11-5-2021 om 22:04)
Helaas het zoveelste gewelddadige incident vanuit het AZC. (voor de azijnzeikers: ja, ze kwamen uit het AZC)
Cookie-instellingen beheren